Değerlerimize küfreden şahsa CHP kalkanı

Hakaret zihniyetli CHP en son Baykal'ın skandal açıklamalarının ardından bugün de yeni bir skandala imza attı. 15 Temuz darbe girişimine ilişkin darbecileri destekleyen paylaşımlar yapan sosyal medya hesabından milli ve dini değerlerimize küfreden şahıs tutuklandı. Her zamanki gibi bu tür kişilere, teröristlere, FETÖ'cü darbecilere sahip çıkan CHP tutuklanan şahıs için de harekete geçti ve 'Referanduma hayır' dediği için tutuklandığı yalanını ortaya attı.

1

Twitter'da milli değerlere düşman tutumuyla bilinen ve defalarca İslam dinine küfretmek, başörtülü ve muhafazakar insanlara hakaret etmek, çeşitli nefret suçları işlemek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a alenen hakaret etmek gibi suçlar işleyen kullanıcı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 HAKARETTEN TUTUKLANMAYA 'HAYIR' KILIFI 

Bu kişi, hakaret ettikleri tarafından şikayet edildi, gözaltına alındı ve mahkeme süreci başladı. Twitter'da önüne gelene küfreden kişi, bu süreç içinde kendisini aklamak için bir de 'Hayır' videosu çekmiş ve "Video tutarsa tutuklanmışızdır" demişti.

 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİ DESTEKLEMİŞ, SOKAĞA ÇIKAN HALKI TEHDİT ETMİŞTİ

Bunun yanında darbe destekçiliği yapan ve alçak 15 Temmuz darbe girişimi esnasında halkın evlerine dönmesini sağlamak için çalışan söz konusu kişi, bunlar yetmezmiş gibi bir de darbeye karşı sokağa dökülen halka tehditlerde bulundu.

 CHP'Lİ VEKİLLER SAVUNDU

CHP'li vekiller, İslam'a ve milli değerlere en ağır hakaretlerde bulunan ve darbeyi destekleyen bu şahsın arkasında durarak ve çarpıtmalarda bulunarak bir skandala daha imza attı ve toplumun doğrularından ne kadar uzak olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, söz konusu şahsın "Hayır" videosu çektiği için tutuklandığını iddia ederek büyük bir çarpıtmaya imza attı. Şahsın genç olduğunu belirtip ajitasyon da yapan Yarkadaş'ın bu tavrı, büyük tepki topladı

 MUHALİF MEDYADAN SKANDAL ÇARPITMA

Şikayetler üzerine gözaltına alınan şahsın mahkeme kararıyla tutuklanmasına karar verildi. Bunun üzerine şahsın çektiği bir "Hayır" videosu gösterilerek, şahsın tutuklanmasının çektiği "Hayır" videosundan dolayı olduğu yalanının arkasına sığınan muhalif medya ise tepki çekti.,

 Hakaret ettiği kişiler tarafından şikayet edilip gözaltına alınıp akabinde mahkeme kararıyla tutuklanan şahıs, geçtiğimiz süreçte bir de "Hayır" videosu çekmiş ve "Video tutarsa tutuklanmışızdır" demişti.

 Çektiği video için gelen tebrikleri de kabul eden şahıs, mahkemede bekleneni yaptı ve suçlamaları reddetti.

 SORGUDA KIVIRDI

Önüne gelene küfür etmeyi, İslam'a hakaretler savurmayı marifet bilen bu kişi ailesinin de muhafazakar olduğunu, kendisinin de muhafazakar bir ortamda yetiştiğini, söz konusu Twitter hesabının kendisine ait olmadığını ileri sürdü.