Damat: Ölümü ağzıma bile almadım!

Kansere yakalanınca 6 ay ömür biçilen Göknur Damat ''bu zamana ne sığdırabilirim'' diye düşündü. KOSGEB kredisiyle önce işyerini açtı, ardından da kanseri yendi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türkiye Esnaf Buluşması"na katıldı. 

SADECE 6 AY ÖMÜR BİÇİLDİ

Burada bir esnaf hikayesine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Göknur Damat’ın kansere yakalanınca köşesine çekilmek yerine iş hayatına atıldığını, KOSGEB desteğiyle kendi işinin patronu olduğunu ve azmiyle kanseri yendiğini söylemişti. İşte o Göknur Damat geçen hafta 360 TV’de Perihan Savaş ile 'Yeni Ben' programına katıldı, hikayesiyle herkesi ağlattı: Bana denildi ki 6 ay... Bu 6 ay içerisinde ne yapabilirim, ne sığdırabilirim diye düşünürken, Tekirdağ'da salon açtım. 

AVRUPA ŞAMPİYONU OLDUM

3 ay sonra durumum ağırlaştı, artık 'ölebilir' denilmişti. Yine pes etmedim, hiç ölümü ağzıma dahi almadan kendime geldim. Ben kalıcı makyaj uzmanıyım, o yüzden iyi olduğumu düşündüğüm için Hollanda da düzenlenen Worldwide Eyebrow Championship yarışmasında kalıcı makyaj dalında Türkiye'ye birincilik getirdim. Avrupa şampiyonluğum var. Bu moralle kanseri de yendim.

Dubai’ye açılıyor! 

KOSGEB desteğiyle Tekirdağ'da bir makyaj stüdyosu açtığını aktaran Damat, "Çok iyi bir destek verdiler. Şimdi burada devam ediyorum yeni iş arkadaşlarım var. İstanbul'da da bir şubede ortaklığım var. Şimdi yeni bir iş teklifi aldım ve anlaşma sağlanması durumunda inşallah mayıs ayında da Dubai'de bir makyaj stüdyosu açacağız. Bu şekilde hayallerimin peşinden gidiyorum" diye konuştu.