Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehit Astsubay Özalkan'ın vasiyetini yerine getireceğiz

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı harekatı kapsamında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan son yolculuğuna uğurlanıyor. Ankara'da düzenlenen cenaze törenine devletin zirvesi katıldı. Törende konuşan Erdoğan ''Şehidin vasiyetini yerine getireceğiz''dedi.

1

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı harekatında şehit olan Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan Ankara'da son yolculuğuna uğurlanıyor. Ankara'daki cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile bakanlar çok sayıda vekil, ile çok sayıda vatandaş katılıyor. Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı. 

'ŞEHİDİMİZİN VASİYETİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ'

Cenaze namazının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şehidimiz Musa Özalkan, Afrin operasyonundaki ilk şehidimiz. Musa evladımız şu anda bizi dinliyor. yapılan operasyon tamamen terör örgütlerine yönelik bir operasyondur. Bu operasyonu  ÖSO ile birlikte zaferle sonuçlanacak.  Şunlar ne demiş bunlar ne demiş buna bakacak halimiz yok. Buradaki karar milletimzidir. Şehidimizin  vasiyetini yerine getireceğiz" dedi.