Cumhurbaşkanı Erdoğan: HDP parlamentoyu ve ülkeyi karıştırma peşinde, bu oyuna gelmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avcılar mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, HDP parlamentoyu ve ülkeyi karıştırma peşinde. Vatandaşlarımız bu oyuna gelmemeli'' dedi.

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avcılar'daki konuşmasından satır başları;

Bizim 4 temel hedefimiz var. Eğitim, sağlık, adalet ve emniyet. Peki bunun üzerine neyi bina ediyoruz; ulaşım, enerji, kültür, turizm ve bunun yanında dış politika.

Fizik öğretmeni olmak başka bir şey, ülke yönetmek başka bir şey. Avcılar'ı artık bunlardan kurtarmanız lazım. Çünkü artık Avcılar'ı bunlardan kurtarın ki Avcılar hizmet görsün hizmet. 

Türkiye'de üniversitesi olmayan üniversite kaldı mı? 75 üniversite vardı şimdi 240 üniversite var. Üniversiteyi öğrencinin ayağına götürüyoruz. 

Batı Trakya'da Yunanistan yönetimi rahatsız. Niye Rahatsız? Türkiye'nin kalkınmasından rahatsız. Kardeşlerim bugün birlik günü beraberlik günü. Çok acele ediyorum iki ilçe kaldı saat 5'te bitiyor. 

Özgürlükler bizim sorunumuz demokrasi bizim sorunumuz. Demokrasi namusumuzdur sandık namusumuzdur. 

Kardeşlerim ne olur sandıklara gitmeyeni bırakmayın. CHP'li, Saadet'li İyi Partili ve HDP'lilere de sesleniyorum. Onlar da anlatın. Kardeşliğimizi asla bozmayalım Allah'a emanet olun.