Cumhurbaşkanı adayı olmanın şartları değiştirilmeli!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da, Kılıçdaroğlu ve İnce’yi çok sert eleştirdi: Bunlar milli iradeyi, siyaset mühendisliği masalarında meze yapacak kadar ihanet içindeler.

1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Meydan Parkı’nda halka hitap etti, öğrencilere müjdelerini sıraladı. Eğitimde yaptıkları atılımlara işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere yaz döneminde asgari ücret karşılığında çalışma imkanı getireceklerini bildirerek şöyle konuştu: 

100 BİN GENCE 3 AYLIK ÇALIŞMA

Geçmişte üniversiteleri terör yuvalarına dönüştürmek, gençlerimizi birbirine kırdırmak dışında ne yapmış bu CHP zihniyeti? Gençlerimize şimdi yeni bir müjdemiz var. Önümüzdeki dönemde her yıl, 100 bin gencimize eğitimlerini sürdürdükleri şehirde yaz tatilinde 3 aylık dönemde asgari ücret karşılığında sosyal çalışma imkanı getiriyoruz. 

SANDIKTA OSMANLI TOKADI

‘"Trabzonlu adamın hasını iyi bilir. Trabzonlu siyasetçinin hasını da iyi bilir. Kim bu ülkeye hizmet etmiş kim lafla kendisini oyalıyor Trabzon bunu çok iyi bilir. Muhalefet, milletin oyunu, milli iradeyi, siyaset mühendisliği masalarında meze yapacak kadar demokrasiye ihanet içindeler.  Adaylığı açıklandı beyefendi, Edirne’deki terör örgütlerinin desteğindeki bir kişiyi gidip ziyaret etti. 7 Haziran seçiminden sonra Kürt kardeşlerimi sokağa çağırıyor. 53 Kürt kardeşimiz öldürüldü mü? Söylediği laf şu; ‘Cumhurbaşkanı adayı bırak.”  Cumhurbaşkanı adayı olmanın şartları olması lazım. Neymiş mahkum değilmiş, tutukluymuş. Tutukluluğun nedeni çok önemli. Bunlara bir sandıkta demokratik bir yolla Osmanlı tokadı gerekiyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Eren Bülbül’ün annesine evinin de anahtarını teslim etti.

AYSE ANNE’YE DEVLET KOSTU

AKŞAM’ın “Bana Niye Gelmedin” başlığıyla manşetine taşıdığı CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye ‘Demirtaş’a ziyarete koştunuz, bana bir telefon dahi açmadınız” diye isyan eden Eren Bülbül annesi Ayşe Bülbül’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan büyük jest geldi. Trabzon’da miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Bülbül ile bir araya gelip sohbet ederek Maçka’da yaptırılan evin anahtarını teslim etti. Üzerinde ‘İyi ki varsın Eren” yazan bir plaket içinde anahtarını alan anne Ayşe Bülbül, Erdoğan’a teşekkür etti. Anne Bülbül, Muherrem İnce’ye “Biricik evladım vefat edeli herkes ziyaretime geldi. CHP’den bir telefon açıp başın sağ olsun diyen bile olmadı. Muharrem İnce Demirtaş’a gittin, bana niye gelmedin! Demek ki çocuğumun ölü olması onlara iyi geldi” demişti.

ERDOĞAN OLMASA İŞİMİZ ÇOK ZOR!

AKŞAM’a konuşan Ayşe Bülbül, Cumhurbaşkanı ile diyaloglarını anlattı: Beni özel araçla aldırdı. Evin anahtarını verdi. Herhangi bir isteğimizin olup olmadığını sordu. Bende "Allah sizi başımızdan eksik etmezsin" dedim. O olmasa işimiz çok zor. Beni AK Parti ve MHP’den başka kimse aramadı. Bu saatten sonra da kıymeti yok!