Cumhur ittifakı adayı Mustafa Aksoy gelecek, Gazipaşa gülecek

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için ekibiyle birlikte hummalı bir çalışma yürüten Cumhur İttifakı Antalya Gazipaşa Belediyesi Başkanı Adayı Mustafa Aksoy'a destek her geçen gün artıyor.

Gazipaşa siyasetinin önemli isimleri de bir bir Cumhur İttifakı'nın MHP adayı Mustafa Aksoy'a desteklerini bildiriyorlar.

Gazipaşa'nın sorunlarını çözecek donanımda olduklarını ifade eden Cumhur İttifakı MHP Gazipaşa Belediyesi Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, "Artık Gazipaşa'da değişim ve dönüşüm zamanı geldi. Güzel bir sahil ilçesi olan Gazipaşamız ne denizinden yararlanabiliyor, nede toprağından, tarımından istifade edebiliyor. Biz Cumhur İttifakı olarak Belediye Başkanı seçildiğimizde; MHP'nin Üretken Belediyecilik anlayışını ilçemizde hakim kılacağız. İsdihdam odaklı üretimi geliştireceğiz. Her mahalleye, her sokağa, her semte dokunacağız. Hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz" dedi.

Aksoy, "Hangi partiden, hangi görüşten olursanız olun, başkan adayınız Mustafa Aksoy'un destekçisi olun" çağrısı yaptı.

Renkli kişiliği ile bilinen ve Antalyalıların güvenini ve sevgisini kazanan Gazipaşa'nın yetiştirdiği hukukçu, sanatçı ve siyasetçi Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy, aynı zamanda MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi. Bir dönem Ülkü Ocakları ve MHP Antalya İl Başkanlığı görevlerini de yapan Aksoy, sanatçı kimliği ile yurtiçide ve yurtdışında bir çok konserler vermişti.

Evli ve iki çocuk babası Mustafa Aksoy, sahnede sanatçı, sahada sporcu, tarlada çiftçi, denizde balıkçı olma yeteneğinin yanısıra, görme engelliler için seslendirdiği hikaye kitapları ile de biliniyor.