Çukur dizisinde gerilim yükseliyor!

Çukur’un 63. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Çukur’un son bölümünde Aliço kahveye gelir ve “Eğitim yok, eğitim yok ama iyi. Çok iyi, çok iyi. Çalışmış, çalışmış. Ama hata yaptı. “ der ve Yamaç’ın eline bir yüzük verir. Yamaç “Bu herif örümcek gibi. Etrafınıza bizim görmediğimiz bir ağ örüyor. “ der. Timsah Cumali’ye işkence eder. Salih borcunu ödemek için Cumali’yi kurtarmaya gelir. Medet Yamaç’a gelmesi gerektiğini söyler. Yamaç giderken Damla da onunla gelmek ister. Damla “Ben Sena değilim!” diyerek tepkisini koyar.

Çukur’un 63. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Çukur 62. son bölüm izleyenlerde gözler Çukur 63. yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapıyor. Çukur’un son bölümünde Aliço kahveye gelir ve “Eğitim yok, eğitim yok ama iyi. Çok iyi, çok iyi. Çalışmış, çalışmış. Ama hata yaptı. “ der ve Yamaç’ın eline bir yüzük verir. Yamaç “Bu herif örümcek gibi. Etrafınıza bizim görmediğimiz bir ağ örüyor. “ der. Timsah Cumali’ye işkence eder. Salih borcunu ödemek için Cumali’yi kurtarmaya gelir. Medet Yamaç’a gelmesi gerektiğini söyler. Yamaç giderken Damla da onunla gelmek ister. Damla “Ben Sena değilim!” diyerek tepkisini koyar.

ÇUKUR 63. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 62. BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç’a ulaşmak isteyen Timsah’ın, Cumali’yi rehin aldığı heyecan dolu tanıtımda abisinin yardımına gelen Vartolu Salih, Cumali’ye borcunu ödemek istiyor. Yamaç’la birlikte gitmek isteyen Damla, “Ben Sena değilim!” sözleriyle Yamaç’ın sabrını taşırıyor. Cumali, Salih ve Medet’in bir kamyonun önüne bağlandığı korku dolu dakikalar gerilimi yükseltirken, üçlünün nasıl kurtulacağı merakla bekleniyor.