Çukur son bölüm Show TV'de Çukur 55. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Çukur 54. son bölüm izleyenler Çukur 55. yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapıyor. Show TV ekranlarında izleyenlere büyük heyecan yaşatan Çukur son bölüm nefes kesti. 25 Şubat tarihli Çukur son bölümde; Yamaç’ın, Çeto’nun herkesten sakladığı bir sırrını öğrenmesi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelede tansiyonu yükseltecek. Mahsun’un beklenmedik bir anda Sultan’ın açtığı aşevine gelmesi Çukur’dakileri deliye döndürecek. Çukur 55. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığı takdirde haberimizden izleyebilirsiniz.

Çukur 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV ekranlarında her Pazartesi izleyicileri ekran başına kilitleyen Çukur son bölüm ardından gözler Çukur 55. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Çukur son bölümde; Sultan’ın, Mahsun karşısındaki tavrı herkes için şoke edici olacak. Uluç’un kızı Damla’nın yolu Koçovalılar ile kesişecek. Cumali ile aralarındaki inatlaşma ekran başındakilerde heyecan yaratacak. Büyük çatışmaların olacağı bol aksiyonlu bu bölümde, sürpriz bir isim Çukur’a veda edecek.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç’ın, Çeto’nun herkesten sakladığı bir sırrını öğrenmesi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelede tansiyonu yükseltecek. Mahsun’un beklenmedik bir anda Sultan’ın açtığı aşevine gelmesi Çukur’dakileri deliye döndürecek. Ancak Sultan’ın, Mahsun karşısındaki tavrı herkes için şoke edici olacak. Uluç’un kızı Damla’nın yolu Koçovalılar ile kesişecek. Cumali ile aralarındaki inatlaşma ekran başındakilerde heyecan yaratacak. Büyük çatışmaların olacağı bol aksiyonlu bu bölümde, sürpriz bir isim Çukur’a veda edecek.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

ÇUKUR DİZİSİ ESKİ BÖLÜMLERDE YAŞANANLAR

Karakuzular ve Koçovalılar karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz sezon Koçovalılar'ın azılı düşmanı Baykal ismi tekrar gündemde... Mahzun'un saplantılı tavırlarıyla Dilan ve Sena'nın başı dertte! Karakuzular'ın mahalleye girişi, mahallelinin Koçovalılar ve Karakuzular'a sürprizi, Yamaç'ın hazırlanın çok eğleneceğiz sözleri dikkat çekiyor.

Çukur son bölümde işler kızışıyor. 2. sezonda ağırlıklı olarak duygusal sahnelere yer veren dizi, ilk sezonu aratır olmuştu. Yeni fragman, eski yüksek tempolu, aksiyon dolu sahnelerin izleyicilerle buluşacağı sinyallerini veriyor. Karakuzular Çukur'a dönüyor. Karşılarında ise yeniden ayağa kalkan Koçovalılar. Yeni fragmanda bir de sürpriz isimler dikkat çekiyor. Tansu Biçer ve Serhat Özcan artık Çukur kadrosunda.

Çukur (11 Şubat Pazartesi) son bölümde; Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in onay vermesi ile  Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. Bu durum karşısında Cumali ve Salih, öfkeden deliye dönecek. Vicdan azabı çeken Metin ile Yamaç’ın mahalle kahvesindeki yüzleşmesi, Çukur’dakilere eski günleri hatırlatacak. Koçovalıların, Karakuzuların üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebiyle daha da güçlenecek. Tansiyonun yükseleceği bölümde Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.?

Reyting rekorları kıran ve zirvenin vazgeçilmezi olan dizinin yeni bölümde tüm dengeler değişiyor. Küllerinden tekrar doğmaya çalışan Çeto ve Mahsun, amaçlarına ulaşacak adımlar atarken, Koçovalılar kolu kanadı kırılan Çukur'un yaraları sarmaya, Çukur'u kimseye bırakmamaya kararlı.

Veysel'in planları suya düşüyor. Tam ateş edecekken Yamaç ortaya çıkıyor ve ortalık karışıyor. Sultan ve Meliha arasında eski defterler açılıyor ve savaş başlıyor. Tek savaş ikili arasında değil, Karakuzular'da intikam için yakıp yıkmaya, gittikleri yerlere imzalarını bırakmaya yemin ediyor. Koçovalılar; beklenen, özlenene eski ihtişamlı günlerine dönmeye hazırlanıyor.

İdris, Vartolu ve Cumali arasındaki husumete son verir. Selim, Yamaç'ı vuranı bulmak için harekete geçer. Sultan ise özlediği evine dönmek için can atar. Koçovalılar, Çukur'un yaralarını sarmaya, Karakuzular ise intikam için güçlenmeye devam eder.