Çukur'da Vartolu Saadet'e kavuştu

Çukur dizisi 45. bölümde, Öfkeden deliye dönen Mahsun’un “Yamaç mahalledeymiş ben bu adamı indiririm. Benim dediğim mahallede dolaşmayacak, benim olana el uzatmayacak. Onun olanı da alırım!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, hastaneye kaldırılan Saadet’e neler olacağı merakla bekleniyor.

Çukur dizisi 45. bölümde, Öfkeden deliye dönen Mahsun’un “Yamaç mahalledeymiş ben bu adamı indiririm. Benim dediğim mahallede dolaşmayacak, benim olana el uzatmayacak. Onun olanı da alırım!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, hastaneye kaldırılan Saadet’e neler olacağı merakla bekleniyor. Meliha’nın İdris’e attığı tokat gerilimi yükseltirken, Sena ve Yamaç’ı birlikte gören Mahsun sinirlerine hakim olamıyor. Yamaç’ı izleyen Mahsun’un çektiği silah ise heyecanı tırmandırıyor.

Cumali’nin annesinin karşısına çıktığı, oğlunu karşısında gören Sultan’ın gözyaşlarına hakim olamayarak tepki verdiği tanıtımda Yamaç, Çukur’a geri dönüyor. Meliha, “Kendini kandırmaktan, kendine bastırmaktan, kendine acımaktan vazgeç!” sözleriyle İdris’i cesaretlendirirken Saadet’i görmek isteyen Vartolu, Çeto’nun karşısına çıkıyor. Sonunda Saadet’ine kavuşan ve oğlunu kucağına alan Vartolu’nun yaşadığı duygusal anlar dikkat çekiyor. 

ÇUKUR YENİ SEZON KONUSU

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak.

Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur Son Bölüm izle, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.