Coronavirüs yüzünden okullar tatil mi?

Son dakika coronavirüs açıklamaları gelmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gece Türkiye'de bir vakanın görüldüğünü açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, coronavirüs nedeni ile okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin açıklamada bulunmuştu. Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona Virüsü nedeniyle Türkiye'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak ''Ortak açıklama yapılacak'' dedi...

CORONAVİRÜS YÜZÜNDEN OKULLAR TATİL Mİ?

Son dakika açıklamasına göre: Koca, "Okulların tatil konusu gündemimiz olmadı. Önümüzdeki günlerde belli olur. Bunu salgının seyri belirler. Önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşırız. " dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona Virüsü nedeniyle Türkiye'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak ''Ortak açıklama yapılacak'' demişti. Toplantı sonrası Turizm ve Kültür Bakanı, Sağlık Bakanı ve Ticaret Bakanı açıklamalarda bulundu 

Okullar henüz tatil edilmedi. Sağlık Bakanı Koca, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı ile önümüzdeki günlerde görüşüleceğini bildirmişti.