Çocuğun gözü önünde vahşet!

Eşiyle tartışan adam, kızının yanında kadına kurşun yağdırdı. Cinayeti önlemeye çalışırken dehşete şahit olan kız, o anları yakınlarına gözyaşları içinde anlattı.

İHA

Akşam

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde servis şoförü olan Hıdır Tutal (50), kızı B.T. (15) evdeyken 2 çocuğunun annesi olan eşi Arzu Tutal ile (47) tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın ardından silah çıkaran gözü dönmüş babayı araya giren kızı da durduramadı. Kızını ittirip ilk eşinin koluna ateş eden acımasız baba, ağlayan çocuğuna rağmen durmayarak karısını başından ve göğsünden de vurdu. Dehşet anlarına tanık olup sinir krizi geçiren çocuğunu dışarı çıkaran baba, sonrasında kapıyı kilitledi.

POLİSİ GÖRÜNCÜ İNTİHAR ETTİ

B.T.'nin dışarı çıkıp bağırması ve silah seslerinin duyulmasıyla birlikte komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Polislerin geldiğini fark eden baba, aynı silahı kafasına doğrultarak ateşleyip kanlar içinde yere yığıldı. Kapının açılmaması üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla birlikte içeri giren ekipler, kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, nabzı olan babayı hastaneye kaldırdı. Katil babanın hayati tehlikesi devam ediyor.