MPİ Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı: Çılgın Sayısal Loto çekilişi 17 Temmuz Milli Piyango sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 17 Temmuz sonuçları açıklandı. Milli Piyango Çılgın Sayısal Loto için bilet alan vatandaş, çekiliş saatini ve büyük ikramiye tutarını merak ediyor. Haftanın belirli günlerinde gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişinin 17 Temmuz sonuçları Milli Piyango Tv Youtube kanalı üzerinden noter huzurunda açıklandı. İşte günün çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar ve bilet sorgulama ekranı...

17 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişinin 17 Temmuz sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri, MP TV ile Youtube canlı yayınında çekilişi gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto'nun sonuçları noter huzurunda açıklandı. Kazandıran numaraları ve bilet sorgulamaları haberimizde yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

17 TEMMUZ ÇILGIN SAYISAL LOTO NE KADAR VERİYOR?

Çılgın Sayısal Loto dün akşam 182 milyon liralık büyük ikramiyesinin sahibini aradı.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Kupon yaparak şanslarını denemek isteyen şans oyunu müdavimleri, Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden de canlı izlenebilecek olan Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21.30'da gerçekleşti.

17 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları: 1 - 5 - 6 - 43 - 52 - 55 - 84

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI, BİLET SOGRULAMA EKRANI

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto'nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

İKRAMİYELER NEREDEN ALINIYOR?

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.