21 Aralık Çılgın Sayısal Loto MPİ bilet sonucu sorgulama işlemi! Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları

Çılgın Sayısal Loto çekilişinin 21 Aralık tarihli sonuçları açıklandı. Zengin olma hayaliyle bugün Milli Piyango çekilişi için bilet alan bir çok kişi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaraları araştırıyor. Milli Piyango Tv üzerinden düzenlenen canlı yayın ile Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarında kazandıran şanslı numaralar belirlendi.

Çılgın Sayısal Loto çekilişi her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri düzenlenmektedir. 21 Aralık tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları az önce açıklandı. Çekiliş Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşti. Milyonlarca kişinin merakla beklediği Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarından kazandıran numaralar ve MPİ bilet sorgulama ekranı haberimizde..

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - 21 ARALIK 2020

Çılgın Sayısal Loto'nun bu akşamki çekilişinde DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 90.008.677 TL olarak açıklandı.

4, 5, 56, 63, 66, 75 ve JOKER: 71

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir.

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı numaranın “Joker” numarasından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Kuponları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.