Çılgın Sayısal Loto çekilişi kazandıran numaralar belli oldu!

Çılgın Sayısal Loto 16 Aralık çekilişin sonuçları açıklandı. Sisal Şans tarafından Çılgın Sayısal Loto çekilişi, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenmektedir. Merakla beklenen sonuçlar Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarıldı. İşte Çılgın Sayısal Loto 16 Aralık çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama işlemi

16 Aralık  Çılgın Sayısal Loto çekilişi için meraklı bekleyiş sona erdi.  Bilindiği üzere Sayısal Loto çekilişi, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenmektedir. Takipçiler Sayısal Loto 16 Aralık çekiliş sonuçlarına göre biletlerini sorguluyor. Peki Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları MPİ bilet nasıl sorgulanır?

Çılgın Sayısal Loto'da bu haftanın ikinci çekilişi düzenlendi. 88 milyon TL'yi aşan ikramiye tutarı ile herkesin hayallerini süsleyen Çılgın Sayısal Loto'da kazandıran numaraları Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden gerçekleştirildi.

Milli Piyango İdaresi (önceki hafta) 9 Aralık Sayısal Loto sonuçları: 9 - 53 - 62 - 90 - 27 - 13 + 24 (JOKER)

Kazandıran numaraların küçükten büyüğe doğru sıralanışı şöyle;

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA GERÇEKLEŞTİ?

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden gerçekleştirildi. Çekilişi 21:30'dan itibaren Youtube ekranı üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir.

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı numaranın “Joker” numarasından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Kuponları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.