Çiftlik evinde dehşet! Genç kıza baltalı işkence

Balıkesir'de G.A. isimli genç kızın cinsel saldırıya uğrayıp işkence gördüğü olayda firari Rabia Dilruba Candaş da yakalandı.

DHA

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde G.A. isimli genç kızın, bir grup tarafından 'muhbir' olduğu gerekçesiyle kaçırılıp, cinsel saldırıya uğradığı ve işkence gördüğünü belirtip şikayetçi olmuştu. Polis tarafından başlatılan çalışma kapsamında, esnafı haraca bağlayan, haracı ödemeyen mağdurlara ve başka kadınlara da çiftlik evinde işkence yaptığı belirlenmişti. Liderliğini Mehmet Salih Turanlı'nın yaptığı çete yapılan operasyonla çökertilmişti. Turanlı ve 8 şüpheli tutuklanmış Rabia Dilruba Candaş, C.E.G., M.B. ve F.Ç.'nin yakalanması için de çalışma başlatılmıştı.

SAKLANDIĞI EV BELİRLENDİ

Polis, Candaş'ın, A.Ç.'ye ait evde saklandığını belirledi. Ekipler, adrese operasyon düzenledi. Gözaltına alınan Candaş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HORTUMLA VURDULAR

Polise şikayetçi olan G.A.'ya Rabia Dilruba Candaş'ın baltayla, firari şüpheli M.B.'nin hortumla işkence yaptığı, çete lideri Mehmet Salih Turanlı'nın ise fiziki şiddet uyguladığı tespit edildi.

Turanlı ve Rabia Dilruba Candaş'ın G.A.'ya günlerce işkence yaptığı iddia edilmişti.