CHP'li Yavaş'ın skandal yeni eğitim öğretim yılı paylaşımı: İngiliz çocukları kullandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu. CHP'li Yavaş'ın paylaşımında İngiliz çocuklarının fotoğrafını kullanmasına AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan tepki geldi. Varank, ''Genel başkanı Eoka fotoğrafı paylaşan belediye başkanından çok da bir şey beklememek lazım...'' ifadelerini kullandı.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İngiliz çocuklarının fotoğrafına yer verdi.

Skandal paylaşıma tepki gösteren AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Varank, "Genel başkanı Eoka fotoğrafı paylaşan belediye başkanından çok da bir şey beklememek lazım..." sözleriyle Yavaş'a sert çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin 100. yıl videosunda Kıbrıs'ta binlerce insanımızı katleden EOKA'cı teröristlere yer vermişti. Kılıçdaroğlu'nun skandal paylaşımının ardından Yavaş'ın da İngiliz çocuklarına yer vermesi sosyal medyada tepkilere yol açtı.

CHP'nin 100'üncü yıl videosunda görülmemiş skandal! Kıbrıs Türkü diye teröristleri paylaştı