CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca trafikte dehşet saçtı

Fethiye'ye tatile giden Çağlar Özbakır, trafikte tartıştığı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile şoförünün kendisine hakaret ederek, otomobiline zarar verdiği iddiasıyla polise şikayetçi oldu.

BÜLENT ŞANLIKAN

Ankara’dan Muğla’nın Fethiye ilçesine kız arkadaşı ile tatile giden Çağlar Özbakır, iddiaya göre önceki gün saat 20.30 sıralarında otomobilleriyle giderken arkasından gelen aracın sürücüsüyle tartışmaya başladı. Bir süre sonra otomobilini kenara çeken Özbakır ile diğer araçtaki 2 kişi arasındaki tartışma büyüdü.

‘SİZİ GÖMECEĞİM’

Özbakır’a hakaret eden otomobildeki 3 kişiden 2’si, otomobiline de zarar verdi. Özbakır, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gidip, şikayetçi olduğunda, kendisi ile tartışan kişinin CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve şoförü olduğunu öğrendi. Özbakır “Aracıma saldırıp, hasar verdi. Küfürler yağdırıp, içerisinde kadın olduğunu belirtmeme rağmen aracıma saldırttı, tekme attı şikayetçi oldum.

Mobese kayıtları için avukatıma dilekçe yazacağım. Özellikle, ‘Kadın var’ dediğim alana gitti, camını yumrukladı. Sinkaflı küfürler eşliğinde aracımı takip etti, ardımdan koşup, ‘Sizi öldüreceğim. Fethiye’ye gömeceğim’ diyerek, tehdit etti. Birçok görgü tanığı var” diye konuştu.

KARACA’DAN AÇIKLAMA

AKŞAM muhabiri, Karaca’ya ulaşmak için Fethiye Belediyesi’nin santralini aradı. Buradan cevap alamayınca, bu kez belediyenin çağrı merkezine ulaşmak istedi. Buradan da yanıt alamayan AKŞAM muhabiri, Karaca ile sosyal medya hesaplarından da bağlantı kuramadı. Son olarak Fethiye Belediyesi Basın Danışmanlığını arayan AKŞAM muhabiri, buradan Karaca'nın basın açıklamasına ulaştı. Karaca açıklamasında “Olayla ilgili kutsal değerlerimize hakaret, davranış ve iftiralar yasal alana intikal etmiştir. Olayın oluş ve yayılış şeklinin siyaseten yıpratma amacına yönelik olduğu açıkça görülmektedir.”

OLAYDAN ÜZGÜNÜM

“Şahsım ve Fethiye’miz bu tür olaylara alışkın değildir. Kişiliğimiz ve karakterimizin, yaşandığı varsayılan olaya uymadığını, Fethiye halkı yakından bilmektedir. Bu olayın yaşanmış olmasından ziyadesiyle üzgünüm. Ancak şehrimizin huzurunu, Fethiye’mizin onurunu ve güvenliğini korumaya kararlıyız” dedi.