CHP'li belediyeden ‘Kılıçdaroğlu çıkmazı'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 9 açılış ve 5 tesisin temel atma töreni adeta mitinge döndü. Bölgeye posterleri asılan Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından tesislerin açılışını gerçekleştirip sahneden inmesi ve temel atmak için sahneye geri dönmesi ise ilginç görüntüler oluşturdu.

SONER KAN

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 9 açılış ve 5 tesisin temel atma töreni mitinge döndü. Bölgeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterleri asıldı. Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li parti yöneticileri polisi devre dışı bırakıp alana kimin gireceğine kendileri karar vermek isteyince gazeteciler içeri alınmadı. Uzun görüşmeler sonrası girişe izin verildi ancak basın mensupları alana ulaşmak için polis bariyerlerinden atlamak zorunda kaldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından tesislerin açılışını gerçekleştirip sahneden indi, temel atmak için sahneye geri dönmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

ÖĞRENCİLERİN SESİ KESİLDİ

Tören sırasında sahnedeki ekrana yansıtılan canlı görüntüde Kılıçdaroğlu'na seslenen ve aynı zamanda belediye tarafından yapılan yurtta kalan üniversite öğrencilerinin konuşması da kesildi.

EN İŞLEK CADDEYE KİLİT

Kılıçdaroğlu, törenden ayrılırken açılışını yaptığı altgeçidi kullanmadı. Geçidin gün boyu kapalı kalması dikkat çekti. Açılış nedeniyle kentin en işlek noktalarından Turhan Cemal Beriker Bulvarı ve D-400 Kavşağı'nın kapalı olması bir km'lik araç kuyruğuna neden oldu. Şehirlerarası yolcu otobüsleri ise otogara ara sokaklardan ulaştı.