CHP'li belediyeden hakkını alamadı! Kendini yakmaya çalıştı: Paramı almak için bunu yapıyorum

CHP'li Özlem Çerçioğlu yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde skandallar bitmek bilmiyor. Yolsuzluklarla gündeme gelen CHP'li belediyeden haklarını alamayan bir işçi kendisini yakmak istedi. Belediye binasının çatısına çıkan Fatih E, kendisini ikna etmeye çalışan polislere ''Paramı almak için bunu yapıyorum. Ben hakkımı istiyorum'' ifadelerini kullandı.

AA

Yerel seçimlerde DEM ile kent uzlaşısı adı altında kirli ortaklığa imza atan CHP'de her geçen gün yeni skandallar patlak vermeye devam ediyor.

MAAŞINI ALAMAYAN BELEDİYE ÇALIŞANI KENDİSİNİ YAKMAYA ÇALIŞTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi ulaştırma biriminde çalışan Fatih E. (42), Atatürk Kent Meydanı'nda belediyeye bağlı tesisin çatısına çıkarak, "fazla çalışmalarından doğan alacaklarının verilmediği" iddiasıyla kendisini yakma girişiminde bulundu.

Fatih E, kendisini ikna etmeye çalışan polislere "Paramı almak için bunu yapıyorum. Ben hakkımı istiyorum" ifadelerini kullandı.

Polislerin ikna çalışmaları sonucu elindeki yakıt şişesi ve çakmağı bırakarak teslim olan Fatih E, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.