CHP'li Başkan'a CHP'den tehdit: Erdoğan'ın fotoğrafını asanın elini kırarım

''Erdoğan'ın resmini asanın kafasını kırarım!'' Denizli Honaz'ın CHP'li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, makamındaki Başkan Erdoğan fotoğrafı nedeniyle tehdit edildiğini açıkladı. Kepenek, “Gençlik Kolları Başkanı (Tugay Odabaşıoğlu) ‘Erdoğan'ın fotoğrafını asanın elini, hatta kafasını kırarım' dedi” diye konuştu.

Denizli Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, basına kapalı gerçekleşen CHP Merkezefendi ve Honaz ilçe danışma kurulu toplantılarında, makamına Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını astığı gerekçesiyle CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu tarafından tehdit edildiğini söyledi. Kendisinin makam odasında Erdoğan'ın fotoğrafının olduğunu aktaran Kepenek, şöyle konuştu: "CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Odabaşıoğlu bana bakarak 'fotoğraf asanın ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım' diye konuştu.

Orada bu mesajları gönderebileceği başka bir kişi yoktu. İl Başkanı'nın bana daha önceden bir birikimi vardı. Onun da hesaplaşmasını Honaz halkının önünde yapmaya çalıştı. 'Böyle olursa istifa ederim' diyerek gereken tepkiyi, refleksi gösterdim" dedi.