CHP'den İYİ Parti hamlesi! Kriz büyüyor...

CHP-İYİ Parti krizi büyüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisinde grup kurabilmeleri için yerel seçimlerden sonra İYİ Parti'ye geçen CHP'li üyeler, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a haber verilmeksizin istifa ettirildi.

İYİ Parti'nin 6'lı masadan kalkma kararı sonrası İYİ Parti-CHP arasında yaşanan ayrışma süreci belediye meclislerine de yansımaya başladı. Yerel siyasette dengeleri değiştirebilecek bu durum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş cephesinde rahatsızlığa neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisinde grup kurabilmeleri için yerel seçimlerden sonra İYİ Parti'ye geçen CHP'li üyeler, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a haber verilmeksizin istifa ettirildi.

Habertürk'e konuşan bir ABB yetkilisi, "Başkanımızın bilgisi dışında meclis üyesinin istifa ettirilmesi Sayın Mansur Yavaş'ı kent yönetiminde zor durumda bırakan bir hamledir. Bilgimiz dışında yapılan bu hamleler ve açıklamalar artık Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetimine zarar verecek boyuta ulaştı. Buradaki amacın bir araya gelinmesi ve ülkemiz için olumlu bir girişimde bulunulması iken takınılan bu tavrı anlamakta güçlük çekiyoruz" dedi.

Meral Akşener'in adayı kim? Canlı yayında açıkladı

"Akşener'e de aynı kumpası İmamoğlu ile kurdular"

İYİ Partili isim kirli pazarlığı deşifre etti

Muharrem İnce, ittifaktan çekildi