CHP'den İletişim Başkanı Altun'a karşı tepki çeken kanun teklifi

CHP'nin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'un ''iletişim kurmaması'' için hazırladığı kanun teklifi tepki topladı. İletişim Başkanı Altun, hazırlanan teklife ilişkin, ''Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar. Susmayacağız.'' dedi.

CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun başında bulunduğu bir grup CHP'li vekil, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un susturulması için TBMM'ye yasa değişikliği teklifinde bulundu.

İletişim Başkanı Altun'un, Türkiye üzerinde oluşturulmak istenen algı operasyonlarına karşı önemli bir görev üstlenmesini hazmedemeyen CHP'nin girişimi büyük tepki çekti.

"İLETİŞİM BAŞKANI'NA 'İLETİŞİM KURMA' DİYORLAR"

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, sosyal medya hesabından CHP'nin kanun teklifine tepki göstererek, "CHP, İletişim Başkanımız Fahrettin Altun'u susturmak için kanun teklifi hazırladı. İletişim Başkanı'na "İletişim kurma" diyorlar." dedi.

CHP'nin yalanlarının, iftiralarının ve algı operasyonlarının ellerinde patlayınca delirdiğini sözlerine ekleyen Özalan, hazırlanan teklifin İletişim Başkanının başarısının tescili olduğunu kaydetti.

"SUSMAYACAĞIZ"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, Alpay Özalan'ın paylaşımını alıntılayarak şunları söyledi:

"Bunların tüm yalanlarını, iftiralarını ve 5. kol faaliyetlerini her fırsatta yüzlerine vuracağız. Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar. Susmayacağız."

Yasakçı zihniyetin işbaşında olduğunu söyleyen Altun, "CHP, bizim konuşmamızı engellemek için kanun teklifi vermiş. Yasalar çerçevesinde görevimizi yaptığımızı onlar da çok iyi biliyorlar, engellemek istiyorlar." dedi.

Altun, "Boşa kürek çekiyorlar. Cumhurbaşkanımızın emrinde bütün dünyaya hakkı, hakikati haykıracağız." ifadeleriyle sözlerine son verdi.