CHP'de iktidar olmuşlar

CHP'nin tutumunu eleştiren milletvekilleri, ''FETÖ'nün suç ortaklarının yaptıkları yargısız infazları bu millet unutmayacaktır'' dedi.

- NİHAT GENÇ: “Allah’ın belaları FETÖ'cüler CHP’de iktidar olmuş vatan hainlerini bile özgürlük diye alkışlattırıyor. Nazlı Ilıcak’ın, Mehmet Altan’ın özgürlüğünden bahsedenlerin Allah belasını versin. Kılıçdaroğlu senin belanı Allah’a bırakanın da Allah belasını verir”

- CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ DURSUN ÇİÇEK:“Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan'ın Kumpas Davalarında FETÖ'nün suç ortaklarının yargısız infazlarını yaptığını bu millet asla unutmayacaktır”

-CHP PM ÜYESİ MEHMET ALİ ÇELEBİ: “Ali Tatar, Murat Özenalparın sesleri, bakışları olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet ve demokrasi cephesinde Altan ve Ilıcak yoktur”.

PKK'yı öven hdp'den ne farkı var?

CHP’nin son dönemde FETÖ’ye karşı saklamaya bile gerek duymadığı bu sevgi, terör örgütü PKK’yı öven HDP ile aynı çizgide olduğunu bir kez daha gösterdi. Kılıçdaroğlu, Adana’da düzenlediği sözde 'Ülkemizi Böldürmeyeceğiz' adının

verildiği mitingde, FETÖ’den tutuklusu Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan, Ahmet Altan, Şahin Alpay’ın da aralarında bulunduğu tutuklu isimler anons ettirip meydandakilere “Burda” dedirtti. Kılıçdaroğlu, bununlada kalmayıp iade-i itibar sözü de verdi.