CHP yandaşı medyadan İYİ Parti çıkışı: Akşener, masaya bir daha oturtulmamalı

CHP yandaşı Tele 1, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i topa tuttu. Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, ''Akşener, masaya bir daha oturtulmamalı. Eğer oturursa, CHP inisiyatifi kaybeder.'' dedi.

CHP yandaşı gazetecilerden Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İYİ Parti'nin bir daha geri dönmemesi gerektiğini belirtti.

CHP YANDAŞI MEDYA İYİ PARTİ'Yİ TEK KALEMDE SİLDİ

CHP'nin yandaşı Halk TV, Tele 1, KRT gibi kanallar İYİ Parti'yi topa tuttu. Aylarca övüle övüle bitirilemeyen İYİ Parti, hükümete çalışmakla bile suçlandı. CHP medyasında açıklanan anketlerde İYİ Parti'nin oyunun yüzde 20'ye yakın olduğu söyleniyordu, İYİ Parti masadan ayrılınca bu oy oranı da bir anda yüzde 10'ların altında telaffuz edilmeye başlandı. İYİ Parti'ye yakın isimler CHP'li isimlerin ve CHP medyasının söylemlerine çok srt karşılık verdi ve gerilim giderek tırmandı.

İYİ PARTİ MASAYA DÖNMEK İÇİN TEK ŞART SUNDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sevilay Yılman'a yaptığı açıklamada, "Gurur yapmadan masaya dönerim ama milletin istediği aday Cumhurbaşkanı adayı olacak" şartını öne sürdü. Akşener'in, Yavaş ve İmamoğlu isimlerinde hala ısrarcı olduğu, bu isimler olmazsa anketten çıkacak üçüncü bir ismi istediği belirtiliyor.