Cem Küçük’ün evine silahlı saldırı, Cem Küçük kimdir?

Cem Küçük’ün evine silahlı saldırı düzenlendi. Cem Küçük kimdir? Gazeteci yazar Cem Küçük, İstanbul Güngören’deki evine yönelik silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı. Twitter hesabından bir açıklama yapan Küçük, “Güngören’de bana ait olan ama kardeşimin ikamet ettiği ev 1 saat önce kurşunlandı. Pompalı silahla ateş edilmiş. Terörle mücadele ekipleri olay yeri incelemesi yapıyor. Camlar patlamış ve evin salonunda kurşun izleri var” dedi.

Cem Küçük kimdir? Gazeteci yazar Cem Küçük’ün evine silahlı saldırı düzenlendi. Cem Küçük saldırıyı Twitter hesabından duyurdu. Twitter hesabından bir açıklama yapan Küçük, “Güngören’de bana ait olan ama kardeşimin ikamet ettiği ev 1 saat önce kurşunlandı. Pompalı silahla ateş edilmiş. Terörle mücadele ekipleri olay yeri incelemesi yapıyor. Camlar patlamış ve evin salonunda kurşun izleri var” dedi. Edinilen bilgiye göre Cem Küçük’e ait olan ancak kardeşi Osman Küçük’ün oturduğu Güngören’deki eve silahla ateş açıldı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce akşam saatlerinde yapılan saldırıda evin camları patladı.

Pompalı tüfekle gerçekleştirildiği belirtilen silahlı saldırı sırasında evde bulunan Osman Küçük’ün eşi ve çocuğu şans eseri yara almadı. Silahlı saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Terörle mücadele ekipleri de saldırı bölgesinde incelmelerde bulunurken, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

CEM KÜÇÜK KİMDİR?

Gazeteci olan Cem Küçük 1978 yılında dünyaya gelmiştir. Doğum yeri ve memleketi Zonguldak’tır. Cem Küçük’ün Boyunun yaklaşık olarak 1.79 cm olduğu bilinmektedir. Kilosu da yaklaşık olarak 82 kilodur. Cem Küçük’ün saçları kahverengidir. Aynı zamanda gözlerinin rengi de kahverengidir. Cem Küçük uzun yıllardan beri İstanbul’da yaşamaktadır.


Cem Küçük, 1978 yılında Zonguldak’da doğmuştur. Üniversiteyi, İstanbul Üniversitesi’nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okudu.

Cem Küçük, üniversiteden mezun olduktan sonra uzun yıllar yazarlık ve çevirmenlikler yaptı. Yeni Şafak Gazetesinde de yazarlık yaptı. Medyaya girişi Profil Yayınları’nda editör olarak çalışırken tanıştığı Rasim Ozan Kütahyalı ile başladı.

Cem Küçük birçok kitap yazdı ve çeşitli televizyon programlarına konuk oldu. Köşe yazıları da yazan Cem Küçük, gazetelerde köşe yazarlığı yaptı.