Çekmeköy'de sokak ortasında dövülen kadın hakkında emniyetten açıklama

Çekmeköy'de tartıştığı kadını sokak ortasında döven ve çevredekileri de tehdit eden kişi hakkında emniyet açıklama yaptı. Açıklamada F.T.'nin (29), erkek arkadaşı S.G.'den (27) şikayetçi olmadığı bildirildi.

DHA

Olay, cuma saat 01.00 sıralarında Taşdelen Mahallesi, Şehit Kubilay Caddesi üzerinde meydana gelmiş, sokak ortasında tartışan S.G isimli erkek, kaldırımda oturan F.T'yi tekme tokat dövmüştü. Gördüğü şiddet sonrası F.T'nin çığlıklarını duyan mahalle sakinleri balkona çıkmış, mahalle sakinlerinin uyarılarını dikkate almayan S.G. tepki gösterenlere tehditler savurmuştu.

Konuyla ilgili emniyetten yapılan açıklamada, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, "Hakaret, Tehdit" suçu ile ilgili Çekmeköy ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; cuma günü saat 01.00 sıralarında, Çekmeköy ilçesi Taşdelen Mahallesi Şehit Kubilay Caddesi üzerinde F.T. isimli kadın şahsın, erkek arkadaşı S.G. isimli şahıs tarafından darp edildiği belirlenmiştir. Görevlilerimizce derhal inceleme başlatılmış, F.T. isimli şahsın şikayet müracaatının olmadığı anlaşılmıştır. Çalışmaların devamında, F.T. isimli şahsa ulaşılarak birimlerimize intikali sağlanmıştır. Şahısla yapılan görüşmede; S.G. ile 1 yıldır ilişkilerinin olduğunu, ortak işyeri kurduklarını, S.G.'nin arkadaşları yüzünden aralarında anlaşmazlık çıktığını ve tartışmaya dönüştüğünü, akabinde S.G.'nın kendisini darp ettiğini ancak kimseden şikayetçi olmadığını ve herhangi bir tedbir talebinin bulunmadığını beyan etmiştir. Konu ile ilgili ayrıca şahısların daha önce aile içi şiddetle alakalı herhangi bir müracaatlarının ve tedbir kararlarının da bulunmadığı tespit edilmiştir" denildi.