Çatı Katı Aşk'ın Ayşen'i Ezgi Şenler hakkında merak edilenler! Ezgi Şenler kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Kanal D ekranlarının yeni soluklu dizisi Çatı Katı Aşk bu akşam izleyici ile buluşacak. Heyecanla beklenen dizinin oyuncuları da başarılı isimlerden oluşuyor. Ezgi Şenler dizide Ayşen karakterine hayat veriyor. Yılmaz ailesinin üvey kızı olan Ayşen hayalperest ve renkli bir kişiliğe sahip. Ezgi Şenler televizyon izleyicisinin aşina olduğu isimlerden biri. Genç oyuncu, izlenme oranı yüksek olan dizilerde boy göstermişti.

Ezgi Şenler Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ta Ayşen karakterini canlandırıyor. Dizide Yılmaz ailesinin üvey kızına hayat veren Ezgi Şenler daha önce TV izleyicisinin takip ettiği farklı dizilerde de görülmüştü. Heyecanla beklenen Çatı Katı Aşk bu akşam saat 20.00'da yayınlanacak. Ezgi Şenler'in oynadığı diziler arasında ise izleyiciden tam not almış yapımlar göze çarpıyor.

EZGİ ŞENLER KİMDİR?

Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde tamamlamıştır. 9 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde Çocuk Balesi Bölümü'nde iki yıl eğitim almıştır.

11 yaşında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü'ne girmeye hak kazanmıştır. 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Ezgi Şenler, 1,68 metre boyunda, 55 kilo ve Kova burcudur.

EZGİ ŞENLER'İN OYNADIĞI DİZİLER

2019 – Canevim (Müjgan Haksever)

2018 – Nefes Nefese (Mercan)

2016 – Bodrum Masalı (Aslı)

ÇATI KATI AŞK AYŞEN YILMAZ KİMDİR?

Yılmaz ailesinin bırakın üvey olmayı belki de öz çocuklarından çok kayırdıkları üvey kızları… Moda tasarım bölümünde okumaktadır... Ayşen, sadece Yılmazların değil bütün mahallenin göz bebeğidir. İlk dişinin çıkmasından, yürümesinden, konuşmaya başlamasından tutun da okuldaki müsamerelerine kadar bütün özel anlarında mahalleli tüm sıcaklığı ve samimiyetiyle Ayşen’in yanında olmuştur. O da bunları asla unutmamış büyüdükten sonra kendini mahallenin her işine koşmaya adamıştır.

Özellikle de mahallelinin nişan, sünnet, mezuniyet gibi özel bir günü oldu mu? Muhteşem tasarımlar Ayşen’den…Ayşen’in, yer yer hayalperest ve renkli kişiliğe sahip olmasına rağmen, gözü parada, pulda, zenginlikte değildir.