Can Nergis kimdir, kaç yaşında? Yasak Elma'nın Mert'i Can Nergis aslen nereli?

Türkiye'nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen'in, her hafta pazar günü mutfağında ünlü bir konuğu ağırladığı program Arda ile Omuz Omuza yeni bölümü ile ekrana geliyor. Arda ile Omuz Omuza'nın bu haftaki konuğu Can Nergis oldu. Can Nergis kimdir, kaç yaşında? Yasak Elma'nın Mert'i Can Nergis aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm merak edilenlendir..

Türkiye'nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen'in bu haftaki programı yine çok konuşulacak. Türkmen, bu hafta yakışıklı oyuncu Can Nergis'i konuk ediyor. Can Nergis, Arda Türkmen'in yaptıklarını görmeden, sadece sesini duyarak, tarifi dinleyerek "Yufka Çanağında Karidesli Sezar Salata" yapmaya çalışacak. Can Nergis kimdir, kaç yaşında? Yasak Elma'nın Mert'i Can Nergis aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

CAN NERGİS KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Can Nergis, 27 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Can Nergis, üniversite eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti.

Bir süre sonra Uzak Doğu'ya gitmiş Çin ve Tayland'da modellik yapmış Tayland'da 8 yıl kalmış ve burada bir restoran açmıştır.

2011 yılında Türkiye'ye dönen Can Nergis, "Herşeye Rağmen" adlı dizi ile televizyon dünyasına adım attı. 2014 yılında 'Paşa Gönlüm' adlı dizide de boy gösteren genç oyuncu esas çıkışını Kanal D ekranlarının uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da canlandırdığı rolle yakaladı. Ünlü oyuncu son olarak 2018'de ekranlara gelen 'Börü' dizisinde rol aldı. Can Nergis şimdilerde Yasak Elma kadrosunda yer alıyor.