Bursa Kestel'de sel felaketi! Başkan Erdoğan selzedelerle görüştü

Bursa'daki sel felaketinin olduğu bölgeye giden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sıcak açıklamalarda bulundu. Pakdemirli, ''Orman köyleri kapsamında olan zarar gören köylerimizle alakalı 1 milyon liraya yakın destek getirdik.'' derken, İçişleri Bakanı Soylu, '' Çalışmalarımız sürüyor. Havadan ve karadan aramalar sürüyor. Hasar tespit çalışmaları devam etmekte. Tüm ekiplerimiz çalışmaktadır.'' dedi. Son dakika haberine göre; Başkan Erdoğan, Bursa'daki selde hayatını kaybeden kişilerin yakınlarıyla telefonda görüşerek taziyelerini iletti .

Sel felaketinin yaşandığı Bursa'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu flaş açıklamalarda bulundu. 

Bursa Kestel'de sel felaketi! 5 can aldı, 1 kişi aranıyor

Bakan Pakdemirli, "Orman köyleri kapsamında olan zarar gören köylerimizle alakalı 1 milyon liraya yakın destek getirdik." dedi.

Bakan Soylu ise çalışmalara ilişkin bilgi verdi; "Derya'nın aranmasına devam ediliyor. Duamız canlı bir şekilde ulaşabilmek. Tüm ekiplerimiz, hava araçlarımız aynı şekilde aramalara devam ediyor." dedi.