Bu kez terörle mücadeleyi hedef aldı! Kaos tüccarı

Kaos kışkırtıcısı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'nın NATO ziyareti öncesi Türkiye'yi ‘kaos içinde, güvenilmez bir ülke' gibi göstermeye kalktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis'teki grup toplantısında yaptığı konuşmada akıl almaz iftiralarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin güvenlik operasyonlarıyla ilgili kara propaganda yapan terör odaklarına ve onların destekçilerine benzer şekilde, "Kimsenin can ve mal güvenliği yok. Çocuğunuza da eşinize de silah dayatılabilir. Yeri geldiğinde öldürülebilir, bununla da karşılaştık" dedi.

AYNI KARA PROPAGANDA

Türkiye'nin, terörü kaynağında kurutacak başarılı operasyonlarından rahatsız olan çevreler bir süredir, yalan ve iftiralara başvuruyor. Son örnek Mahmur Kampı'ndaki operasyon oldu. Terör örgütünün üst düzey isimleri hava harekatıyla imha edilirken ABD'nin BM Temsilcisi, "sivillerin hedef alındığı" yalanını yaydı. Başkan Erdoğan'ın 14 Haziran'da katılacağı NATO Zirvesi öncesi benzer yalanlar dolaşıma sokulurken aynı koroya Kılıçdaroğlu da katıldı.

ART ARDA İFTİRALAR

Kılıçdaroğlu,"Türkiye Cumhuriyeti devleti bir hukuk devleti olmaktan çıkmıştır. Yargı asla tarafsız ve bağımsız değildir. Talimatla iş yapan bir yargı vardır. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti devletinde hiç kimsenin can ve mal güvenliği yoktur. Her sabah, sabahın köründe kapınız kırılabilir ve içeriye polisler girebilir. Çocuğunuza da eşinize de akrabalarınıza da silah dayatılabilir. Yeri geldiğinde öldürülebilir, bununla da karşılaştık çünkü" dedi.

BAGAJDA BOMBA BİLE TAŞIDILAR

HDP'YE SAHİP ÇIKTI! SİLAHLI VEKİLLERİ GÖRMEZDEN GELDİ

Kılıçdaroğlu, HDP'ye yönelik kapatma davasına da tepki gösterdi. "Demokrasinin savunulması gereken ortamda bir partiyi kapatamazsınız. Elinde silahla dolaşıyorsa eyvallah" dedi. Ancak Kılıçdaroğlu, HDP'lilerin silahlı teröristlerle ilişkilerini görmezden geldi. HDP iddianamesinde hendek eylemlerinde silahla nöbet tutan partililerle ilgili delillere yer verilirken, AKŞAM 2015 yılında Ceylanpınar'daki silahlı eylemlerde kullanılacak mühimmatı teslim alan HDP Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın görüntülerini manşete taşımıştı.

AHMET ŞIK DA SOKAĞA ÇAĞIRDI

TİP Milletvekili Ahmet Şık da, "Bu devlet katil, bu devleti yıkmamız gerekiyor, evet Türkiye Cumhuriyeti devleti bir katil devlettir" diyerek sokak çağrısı yapmıştı.

BÖLÜCÜLERİN YERİ DEMİR PARMAKLIKLAR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, TİP milletvekili Ahmet Şık için "Bu devlet katil, bu devleti yıkmamız gerekiyor' iftiraları karşısında ne yapacağız? Böyle bir alçak, TBMM'de bizimle aynı havayı teneffüs ediyor. Devlete katil diyen bu soysuz hazinesinden maaşını alıyor. Bu suçlu bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti katil olsaydı bugün bulunduğun yer TBMM değil mezarlık olurdu. Bu aşağılık tiplere tahammül edemeyiz. Bu bölücünün layık olduğu yer demir parmaklıkların arkasıdır" dedi.

Bahçeli, "Bununla birlikte HDP'li bölücü milletvekillerine gereği yapılmalıdır. HDP'nin kapatılması, siyasetten kaydının silinmesi, hepimizin ve özellikle AYM'nin namus borcudur" ifadelerini kullandı.