Bu anları ağlayarak anlattı... İmamoğlu'ndan iş İsteyen engelliye koruma dayağı

İBB'nin etkinliğinde Ekrem İmamoğlu ile görüşmek isteyen engelli vatandaş böyle durduruldu. CHP'li Başkan İmamoğlu, amatör kulüplerin sporcularıyla sohbet ederken yanına gitmeye çalışan Ercan Sümer'i korumalar yaka paça tutup uzaklaştırdı. Engelli olduğunu söyleyen Sümer, gözyaşları içinde “Sadece iş isteyecektim, korumalar bana vurdu. İşsizim, çok şey değil sadece iş istiyorum” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), amatör spor kulüplerine ekipman desteğinde bulundu. Sultangazi Cebeci Spor Kompleksi'ndeki etkinlikte skandal bir olay meydana geldi. CHP'li başkan Ekrem İmamoğlu, konuşmasının ardından amatör spor kulüplerinin sporcularıyla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Bu sırada İmamoğlu ile görüşmek isteyen Ercan Sümer, korumalar tarafından zorla uzaklaştırılarak salonun arka tarafına götürüldü.

İmamoğlu'nun programını tamamlayarak ayrılması sonrası Sümer, görevliler tarafından dışarı çıkarıldı. Sümer, ağlayarak, "Ben engelliyim. İş isteyecektim, korumalar bana vurdu. İş istiyorum Başkanımdan, başka bir şey istemiyorum. Başkanım seni çok seviyorum, bana bir iş, ne olursun Allah aşkına... İşsizim" dedi.