Boşanma aşamasında 10 kurşun

Boşanmak üzere olduğu eşi Aslı Y. ile kafede buluşan Hüseyin E.Y., silahla dehşet saçtı. Önce genç kadını vurarak öldüren cani, aynı tabancayla intihar etti.

AA-İHA

Kırşehir'de Hüseyin E.Y. (33), boşanmak üzere olduğu eşi Aslı Y. ile konuşmak için bir kafede buluştu. İddiaya göre, çift arasında çıkan tartışma büyüyünce Hüseyin E.Y., yanında getirdiği tabancaya çekip genç kadına kurşun yağdırdı.

AYNI TABANCAYLA İNTİHAR

Kaçmaya çalışan Aslı Y., kafenin önünde yere yığılırken, saldırgan aynı silahı başına dayadı, tetiği çekti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Aslı Y.'nin hayatını kaybettiği belirledi.

OTOPSİDE ORTAYA ÇIKAN DEHŞET

Durumu ağır olan Hüseyin E.Y. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yaşamını yitirdi. Olayın ardından çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, olay yerinde inceleme yaparken talihsiz kadının cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Soruşturma kapsamında katil zanlısının eşine 10 el ateş ettiği tespit edildi.

İKİSİ DE POLİSMİŞ

Bir çocuk annesi Aslı Y.'nin Kırşehir'de Koruma Şube Birimi'nde polis olarak 4 ay önce göreve başladığı öğrenildi. Hüseyin E.Y.'nin de Antalya'da özel harekat polisi olarak görev yaptığı, eşiyle konuşmak için Kırşehir'e geldiği ortaya çıktı.