BMC Katar’a damgasını vurdu

Katar Savunma Bakanı, BMC’nin büyük başarısını tebrik etmek ve teşekkür etmek amacıyla fuar sonrası çiftliğinde BMC yetkilileri için çok özel bir davet verdi.

Türkiye - Katar stratejik ortaklığı olan BMC, Katar’daki High Tech Port Fuarı’nda çok büyük ilgi gördü. 6 araç sergileyen BMC’nin araçlarına farklı ülkelerden çok sayıda talep geldi.

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak ve BMC yönetim kurulu üyeleri, Fuar sürecinde Katar yetkilileri ile üst düzey görüşmeler yaptılar. Ayrıca Katar Savunma Bakanı, BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ı makamında kabul etti, sonrasında da BMC Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri onuruna kendi çiftliğinde özel bir yemek daveti verdi.

Katar’daki High-Tech Port by MÜSİAD Fuarı yoğun iş görüşmelerine sahne oldu. 100’e yakın iş görüşmesi yapan BMC yönetimi bir rekora imza attı. Şirket yetkilileri en çok ilginin Kirpi’ye olduğunu belirtti. Aselsan, Havelsan, TAI, Roketsan’ın da aralarında bulunduğu 67 Türk firması ve savunma sanayi devinin Katar çıkarmasına BMC damgasını vurdu. Fuarda BMC 800 metrekare ile fuarın en geniş alanında 6 aracını tanıttı.

BMC’NİN KATAR FUARI GÖZDELERİ


BMC Kirpi Mayına Karşı Zırhlı Korumalı Araç

BMC (6x6) 10 Ton Çekici TTA

BMC Zırhlı Otobüs Midilüx L


BMC EFE(4x4) 2.5 TTA


BMC (6x6) 10 Ton Zırhlı Kabinli TTA

BMC 340-18 (4x4) TOMA