Black Friday (Kara Cuma) süper indirim günleri 2021 ne zaman? Trendyol Black Friday süper indirim fırsatları nedir?

Black Friday diğer adıyla Kara Cuma bu yıl Trendyol üzerinden süper indirim günleri başlatacak. Uzun süredir merakla beklenen Trendyol Black Friday (Kara Cuma) süper indirim günleri ile ilgili tarih açıklandı. Peki Black Friday (Kara Cuma) süper indirim günleri 2021 ne zaman başlıyor? Trendyol Black Friday süper indirim fırsatları nedir, hangi ürünler indirimli olacak?

Black Friday 2021 süper indirim günleri Trendyol üzerinde başlayacak. Alışveriş tutkunların heyecanla beklediği Kasım ayı Trendyol Black Friday (Kara Cuma) indirim tarihleri belli oldu. Peki Trendyol Black Friday (Kara Cuma) süper indirimleri ne zaman, hangi ürünlerde indirim olacak, indirim fırsatları nedir? Detaylar haberimizde.

BLACK FRİDAY (KARA CUMA) İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2021 yılının Kasım ayında gerçekleşecek olan Black Friday (Kara Cuma) indirimleri 9-12 Kasım tarihleri arasında Trendyol alışveriş sitesinde başlayacak.

TRENDYOL İNDİRİMLERİ NE ZAMAN OLACAK?

Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi Trendyol her yıl Kasım ayında büyük indirimler düzenliyor. Amerika'da ve Avrupa'da Black Friday adıyla düzenlenen Kara Cuma etkinlikleri kapsamında Trendyol üzerinden binlerce üründe indirimli satışlar gerçekleşiyor.

TRENDYOL 2021 KASIM İNDİRİMİ NE ZAMAN?

Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi olan Trendyol, Kasım ayına özel indirimli satışları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Trendyol Süper İndirim günleri adıyla 9-12 Kasım tarihleri arasında binlerce üründe indirimli satışlarla hizmet verecek.

HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM OLACAK?

Black Friday (Kara Cuma) indirimleri kapsamında belirlenen tarihlerde, Beyaz eşya, Cep telefonu, Televizyon, Bilgisayar, Tablet, Kamera, Klima, Laptop, Kahve Makinası, Tost Makinası, Traş Makinası, Saç Krutma makinası, Süpürge, Ütü, Blender seti, Fırın, ev eşyaları ve giyem tekstil gibi bir çok ürünlerde indirimler uygulanacak.