Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz'ın gücü artıyor

Bir Zamanlar Çukurova 13. bölümde, Hünkar Yaman tarafından Fekeli'nin yaşadığı gerçeği öğreniliyor. Eski hikaye yeniden ortaya çıkıyor. Öte yandan Yılmaz ve Züleyha arasında gerçekleşmesi beklenen büyük buluşma Demir'in bütün engellemelerine rağmen gerçekleşecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 13. bölümde, Hünkar Yaman tarafından Fekeli'nin yaşadığı gerçeği öğreniliyor. Eski hikaye yeniden ortaya çıkıyor. Öte yandan Yılmaz ve Züleyha arasında gerçekleşmesi beklenen büyük buluşma Demir'in bütün engellemelerine rağmen gerçekleşecek mi? Yılmaz ve Züleyha buluşmasının ardından hayaller ve beraber planladıkları düşünceleri yeniden aklına getiren Yılmaz'ın intikam ateşi yeniden harlanır. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hünkar Yaman tarafından Fekeli'nin yaşadığı gerçeği öğreniliyor. Eski hikaye yeniden ortaya çıkıyor. Öte yandan Yılmaz ve Züleyha arasında gerçekleşmesi beklenen büyük buluşma Demir'in bütün engellemelerine rağmen gerçekleşecek mi?

Yılmaz ve Züleyha buluşmasının ardından hayaller ve beraber planladıkları düşünceleri yeniden aklına getiren Yılmaz'ın intikam ateşi yeniden harlanır. Yılmaz ve Fekeli  arasında iyiden iyiye artan dostluk ve Yılmaz'ın pamuk fabrikasında işleri bir adım öteye taşıması Yılmaz'ın elini güçlendiriyor. Her anlamda güçlenen Yılmaz'a tek engel Züleyha'ya olan sevdası ve Demir'in onu zorla kendiyle evlendirmesidir.