Bir annenin feryadı: Böyle yaşamak istemiyorum

Kaçırılan çocuğu için boşanma aşamasındaki eşinin aracının kaputuna asılarak yaklaşık 40 kilometre giden Sevcan Ş. “Beni düşürmek için arabayı sağa sola çevirdi. Tehditlerini sürdürüyor, böyle yaşamak istemiyorum” dedi.

AA

Akşam

Düzce'de, kaçırılan çocuğu için boşanma aşamasındaki eşinin aracının kaputuna asılarak yaklaşık 40 kilometre giden anne Sevcan Ş, yaşadığı olayın şokunu atlatmaya çalışıyor. Sevcan Ş, uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki eşi A.O.Ş'nin, 14 yaşındaki oğlunu alarak uzaklaşmak istemesi üzerine tutunduğu aracın kaputunda yaptığı tehlike dolu yolculuğu anlattı.

"BENİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ"

Yaklaşık 3 yıldır eşinden ayrı yaşayan 43 yaşındaki kadın, A.O.Ş'nin bu şekilde kendisini öldürmek istediğini öne sürdü. Hızla giden aracın kaputunda ne kadar kaldığını hatırlamadığını aktaran Sevcan Ş, "Arabanın kaputuna kendimi atmak zorunda kaldım, ne kadar gittiğimi bilmiyorum. Yarım saat 45 dakika falan gittim. O hızla beni düşürmek için arabayı sağa sola çevirdi" diye konuştu.

TEHDİTLERİ DEVAM EDİYOR

Sevcan Ş. çevredeki sürücülerin aracı durdurmaya çalıştığını belirterek, A.O. Ş.'nin polisi görünce durur gibi yaptığını o sırada aracın üzerinden atlayarak kurtulduğunu ifade etti. Sevcan Ş., "Ölmedim yaşıyorum ama öldükten sonra haber olmak istemiyorum. Çocuklarım eski eşim yüzünden defalarca bu olayları yaşadı. Sabah onun tehditleriyle uyandım. Kuzenlerini de alıp gelmiş bizi tehdit etti. Böyle yaşamak istemiyorum" dedi.