Billur Aktürk'ün sunumuyla 24 TV'de... 'Markar Esayan'ın Ardından'

Billur Aktürk'ün hazırladığı 'Markar Esayan'ın Ardından' 24 TV'de sunuldu.

Billur Aktürk'ün hazırladığı 'Markar Esayan'ın Ardından' 24 TV'de sunuldu.

Kız Kardeş Sima Esayan: Küçüktüm tam zamanını hatırlayamıyorum. Arkadaşıyla birlikte küçük bir tiyatro sahnesi kurmuştu. Bunu gerçekleştirdiğinde sanki bana bir hayal dünyasının kapısını açmış gibiydi.

Akşam Gazetesi GYY Mustafa Kartoğlu: Kendisiyle konuşanların çoğu, onun Ermeni kimliğiyle muhatap oluyorlardı. 1915 olayları ile ilgili diğer Ermeni meseleleri ile ilgili sorular soruyorlardı. O bunlara karşı hep nazik şekilde yaklaşıyordu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Benim Meclis'te gözlemlediğim Markar, genel olarak Meclis gündemine de Meclis kulislerindeki gelişmelere de genel olarak hep bir ölçüsü vardı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu: Cumhurbaşkanımızın ülke liderliğine inanmış onunla siyaset yapmaktan son derece zevk alan ülkeye katkı sunma noktasında elinden ne geliyorsa kaleminden ne geliyorsa yapmaya gayret eden bir insandı.

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz: 15 Temmuz'un daha ilk anlarında; ben partimin ilk başkanlığına gidiyorum, halkın içinde olacağım, teşkilatımın içinde olacağım diyen ''Ezanlar susmasın'' diye tweet atan biriydi.