Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta başlayacak? Bilim Kurulu toplantısı bugün mü yapılacak?

Bilim Kurulu toplantısı hakkında aramalar yapılıyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve bilim kurulu üyeleri ile beraber toplantılar düzenleniyor. Bilim Kurulu toplantısında koronvairüs aşısının etkileri, dünya da ve Türkiye salgına dair son gelişmeler ele alınıyor. Bilim Kurulu toplantısı bugün mü yapılacak? Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta başlayacak?

Bilim Kurulu toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu. Yeni tip koronavirüs salgını sonrası kurulan Bilim Kurulu pandemi sürecinde önemli kararların alınmasında etkili oluyor. Bu haftada toplantıda kovid aşısında yaşanan son durum ve salgının seyri masaya yatırılacak. Peki, Bilim Kurulu toplantısı bugün mü yapılacak? Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta başlayacak?

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bilim Kurulu toplantısı bugün saat 17:00'de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak.

BİİM KURULU TOPLANTISINDA YENİ KARARLAR NE OLACAK, YASAKLAR KALKACAK MI?

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Bilim Kurulu toplantısı ardından yazılı açıklama yapması bekleniyor. Konuya ilişkin açıklamalarının toplantı sonrası belli olacağı ön görülüyor.