Bilal Erdoğan 24 TV'ye konuştu: Vicdanlarda İsrail mahkum oldu

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, 24 TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Gazze'deki katliam ve soykırımın 1. yılında İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, 24 TV'ye dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bölgede bir yıldır soykırımın devam ettiğini belirten Bilal Erdoğan şunları ifade etti:

"VİCDANLARDA İSRAİL MAHKUM OLDU"

Üsküdar'da soykırımın yıl dönümü için toplandık. Bütün dünya artık bunun bir soykırım olduğunu kabul etti.

Vicdanlarda İsrail mahkum oldu. İsrail ise bu soykırımı Gazze ve Filistin'le sınırlı tutmadı. Gazze'dekini Batı Şeria'ya yaydı. Oradakini Lübnan'a yaydı. Şuanda orayı da Gazze gibi yerle bir etmiş durumda.

"İNSANLARA KÖYLERİNDEN ÇIKMA EMİRLERİ GİDİYOR"

Orada insanlara, sanki bölgenin otoritesiymiş, amiriymiş gibi köylerinden çıkma emirleri gidiyor. İnsanlara çıkın dendikten dakikalar sonra oralar bombalanıyor.

"BU SOYKIRIMIN ARKASINDA AYNI ZAMANDA BU SAPIKÇA İNANIŞ VAR"

İnsanların hayat hakkına çok ciddi bir tecavüzle karşı karşıyayız. İsrail'in ve Yahudi itikadının bozukluğu maalesef tarih edilmiş hali Yahudilere başka Yahudi olmayanlara karşı bunları yapabilmeyi adeta mübah kılıyor. Dolayısıyla bu soykırımın arkasında aynı zamanda bu sapıkça inanış var.

Siyonizm diye lanetlediğimiz bu. Yahudilerin içerisindeki insan haklarına saygılı, dünya toplumuna saygılı insanlar dışında siyonist ideolojiyi benimseyen bütün Yahudilerin, başka insanların malını ve canını kendine helal gördüğünü görüyoruz. Bunu için bu soykırım devam etti. Ve ne zaman biteceğini de bilemiyoruz.

Dolayısıyla biz Türkiye olarak daha güçlü olmak zorundayız.