Bernotti 79 markası dünyaca ünlü birçok starın tercihi oluyor

Dünyaca ünlü pek çok starın tercih ettiği çok özel markalardan biri olan Bernotti 79, erkek giyiminde çok özel bir yere sahip. Kreatif ve yenilikçi tasarımlara sahip olan marka, bu tasarımları hem Türkiye hem de dünyanın pek çok ülkesindeki müşterilerine sunuyor.

Bernotti 79 markasının kurucusu olan Bertan Can, "Ürünlerimizde kaliteli kumaş kullanıyoruz. Biliyorsunuz, tekstil ürünlerinin uzun ömürlü olması çok önemli. Bu nedenle kaliteli kumaş da önemli bir yere sahip. Bunların yanı sıra özgün ve modern kesimler gerçekleştirdiğimizi de söyleyebilirim. Dünya modasını yakından takip ediyor, kreasyonlarımızı moda dünyasının benimsediği anlayışlara göre oluşturuyoruz. Yenilikçi bir yaklaşıma sahibiz. Moda tasarım uzmanlarımız alanında oldukça başarılı. Bu hususların tamamı, tasarımlarımızın dünyaca ünlü birçok star tarafından tercih edilmesini sağlıyor." ifadelerinde bulundu.

Türkiye ve Almanya ile Amerika gibi dünyanın pek çok ülkesine tasarımlarını ulaştıran marka, hedef kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Pek Çok Ünlü İsim Kreatif Tasarımlarla Kombinlerini Oluşturuyor

Birçok ünlü ismin alışveriş için tercih ettiği markalardan biri olan Bernotti 79, erkek giyiminde öncü markalardan bir tanesi. Moda dünyasını yakından takip eden marka, tasarımlarını titizlikle gerçekleştiriyor. Kaliteli kumaş kullanarak uzun ömürlü ürünleri müşterilerine sunan marka, aynı zamanda dünya modasını yakından takip ediyor.

Böylelikle ünlü isimlerin de ilgisini çeken tasarımlarıyla ön plana çıkmaya başaran marka, çalışmalarıyla ses getirmeye devam ediyor. Sunmuş olduğu tasarımlarla rakiplerinden bir adım önde yer alan marka, müşterilerinin ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde analiz edebildiği için ihtiyaçları karşılayabilmekte. Ayrıca e-ticaret noktasında da müşterilerine kolaylıklar sunmakta ve ürünlerin zahmetsiz bir şekilde satın alınabilmesini sağlamakta. Güvenilir ödeme seçenekleriyle müşteriler, istedikleri ürünleri kolaylıkla satın alarak kaliteli ve uzun ömürlü ürünlere sahip olabilmekte.