Beni rehberine ne diye kaydetmiş öğrenme paralı mı-ücreti ne?

Beni rehberine nasıl kaydetmiş, rehber sorgulama programı GetContact nedir, nasıl indirilir ve GetContact kullanmak ücretli mi kaç para soruları merak konusu oldu. Merak ettiğinizi kişilerin telefon rehberinde adınız nasıl kayıtlı bunu öğrenmek çok kolay. Akıllı telefonunuza GetContact uygulamasını indireceksiniz ve rpogramı yükledikten sonra arama kısmına kendi numaranızı yazarak 'sorgula' butonuna basacak böylece dilediğiniz kişinin telefonunda isminiz nasıl kayıtlı anında öğreneceksiniz.

Beni rehberine nasıl kaydetmiş, adım rehberinde nasıl kayıtlı, rehber sorgulama programı GetContact paralı mı soruları merak edildi. Kısa sürede binlerce kişinin ilgisini çeken programın adı GetContact. Programı ilk bir ay kullanmak ücretisz ama sonrası için ücret ödemeniz gerekiyor. Peki rehberinde beni nasıl kaydetmiş uygulaması GetContact ücreti ne kadar, nasıl iptal edilir? Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir. Otomatik yenileme, satın aldıktan sonra kullanıcının iTunes Hesap Ayarlarına giderek kapatılabilir.

GETCONTACT NEDİR?

Kullanıcılar bu uygulamaya girip rehberini paylaşan arkadaşlarının telefon rehberinde isminin nasıl göründüğünü öğrenebiliyor.  Uygulamanın asıl amacı kullanıcıları rahatsız eden telefon numaralarının aramasını önemek için filtre koymak. Ancak uygulamanın az önce anlattığımız yanı oldukça merak uyandırdığından son günlerde yoğun bir ilgi var.

GETCONTACT NASIL KULLANILIR?

ARAMA ENGELLEME

İstenmeyen aramaları engelleyebilir ve bu aramaları raporlayarak diğer Getcontact uygulamasını kullanan milyonlarca kişinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Getcontact, gücünü milyonlarca kullanıcısından alır. Diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunabilirsiniz.

ÇAĞRI TANIMLAMA

Sizi arayan kişinin kimliğini, rehberinizde kayıtlı olmasa bile otomatik olarak tanımlayabilirsiniz.

KEŞFET

Getcontact, aynı zamanda harika bir sosyal topluluktur. Gerçek hayatta tanıyor olabileceğiniz kişileri, ortak arkadaşlarınız aracılığı ile iletişim kurmanızı sağlar. Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınıza iletişim isteği gönderebilir, arkadaşınızın isteğinizi onaylaması durumunda kendisiyle yeniden iletişim kurabilirsiniz.