Bayram günü zorbalık

Ramazan Bayramı'nda şeker toplamaya çıkan çocuklar şiddete uğradı. Bir zorba, binada kovaladığı erkek çocuğunu tekmeleyip merdivenden düşürdü. O anlara ait görüntüler infial yarattı.

HABER MERKEZİ

İstanbul Bayrampaşa'da kaydedildiği öne sürülen görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu. Ramazan Bayramı'nı fırsat bilen çocuklar, onlarca yıldır süren bir gelenek olan şeker toplamaya çıktı. Ev ev dolaşarak büyüklerinin bayramını kutlayan iki çocuk ise şiddete uğradı. Arkadaşıyla şakalaşırken tükürdüğü iddia edilen küçük bir erkek çocuğu, yaşça büyük bir adam tarafından binada kovalandı. Çocuklardan biri merdivenlerden hızla inerken, ondan daha küçük olanı arkada kaldı.

7 BASAMAKTAN AŞAĞIYA!

Öfkeli adamdan kaçamayacağını anlayınca merdiven başında duraksayan ufaklık, sırtına aldığı tekmeyle 7 basamak birden aşağıya uçtu. Zavallı çocuk, başını boruya çarpmaktan son anda kurtuldu. Ancak dizini hızla mermer zemine çarpan çocuk acı içinde feryat etti, gözyaşlarına boğuldu. Vicdansız zorbanın ise hiçbir şey olmamış gibi yaralanan küçüğün yanında geçip diğer çocuğun peşine düştüğü görüldü.

Küçük çocuk, kaçamayacağını anlayınca merdivenin başında duraksadı.

BULUN BU MAGANDAYI

Küçük çocuğu öldüresiye tekmeleyen zanlı, yaptıkları yetmezmiş o sırada cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı. İnfial yaratan video sonrası yüzlerce kişi magandaya tepki gösterdi, bulunarak cezalandırılmasını istedi.

Zorba, çocuğu tekmeleyip merdivenlerden itti.

Metrelerce yüksekten mermer zemine çakılan çocuk, acı içinde kıvrandı.