Başkan Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından Derya Büyükuncu'dan alçak sözler

Eski milli yüzücü yüzücü Derya Büyükuncu Başkan Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmasının ardından skandal bir paylaşıma imza attı. Twitter hesabından helva görseli paylaşan Büyükuncu, ''Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım'' dedi. Rezil paylaşıma sosyal medyada tepki yağdı.

Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile eşi Emine Erdoğan ve kendisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Hastalığı hafif atlattıklarını belirten Başkan Erdoğan, görevinin başında olduğunu ve dua beklediklerini belirtti. Vatandaşlar sosyal medyada Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan hakkında destek ve dua mesajları paylaşırken bazıları da alçakça paylaşımlarda bulundu.

DERYA BÜYÜKUNCU'DAN REZALET PAYLAŞIM

Başkan Erdoğan'ın bu açıklaması sonrasında eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, skandal bir paylaşıma imza attı.

Twitter hesabından helva görseli paylaşan Büyükuncu, Başkan Erdoğan'ın "Dua bekliyoruz" sözlerine atıfta bulunarak "Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım" ifadelerini kullandı.

ALÇAKLIĞINI SÜRDÜRDÜ

Sözleri ile tepki çeken Büyükuncu, daha sonra bir paylaşım daha yaparak "Helva dedik, ne kadar da büyük bir kitle o insan!! için üstüne alındı. Allah kimseyi başkasının önünde eğilecek, kula kulluk edecek, karşısında el pençe divan duracak kadar karaktersiz, korkak yapmasın. Amin!!!" dedi.

ENGELLİLERİN HAYALLERİNİ ÇALMIŞTI

Başkan Erdoğan'la ilgili alçak paylaşıma imza atan Büyükuncu'nun daha önce işitme engellilerin hayallerini çaldığı ve bağış paralarıyla ABD'ye kaçtığı da sosyal medyada gündem oldu.

Survivor'da 2011 yılında birinci olan Derya Büyükuncu 500 TL'lik ödülü aldıktan sonra ortadan kayboldu. Büyükuncu, ödül olarak aldığı 500 bin TL'nin yarısını işitme engelli çocukların eğitimi için bağışlayacağını açıklamıştı. Bu fikrini finalden hemen önce açıklaması "Şampiyon olmak için duygu sömürüsü yapıyor" eleştirilerine de neden olmuştu. Büyükuncu'nun bu parayla Amerika'dan villa aldığı ve 'Tatil dışında Türkiye'ye dönmem' dediği öğrenildi.

Sosyal medyadan kin kustular! Başkan Erdoğan'ın koronavirüse yakalanması sonrası aşağılık paylaşımlar