Başkan Erdoğan'dan müjde... TTK'ya 1000 madenci alınacak

Başkan Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Başkan Erdoğan konuşmasında madencilere yeni bir müjde vererek, ''Türkiye Taşkömürü Kurumuna 1000 yeni madenci alarak hem madencilerimize olan şükranımızı ifade edeceğiz hem de üretimi arttırarak ekonomimize katkı sağlayacağız.'' dedi.

Başkan Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazlayla Türkiye'yi büyütme hedefine katkı veren sanayicileri desteklemek için ne gerekiyorsa yerine getirmeyi sürdüreceklerini dile getiren Başkan Erdoğan, şöyle devam etti:

TTK'YA 1000 MADENCİ ALINACAK

"Akkuyu'daki nükleer güç santralimize 27 Nisan'da yakıt yükleyerek resmen nükleer tesis statüsü kazandıracağız. Hazır müjdelere başlamışken madencilerimize güzel bir haberimiz var; biliyorsunuz kamuya ve özel sektöre ait ocaklarda görev yapan 10 bin madencimiz deprem bölgesinde canla başla çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. Türkiye Taşkömürü Kurumuna 1000 yeni madenci alarak hem madencilerimize olan şükranımızı ifade edeceğiz hem de üretimi arttırarak ekonomimize katkı sağlayacağız."