Başkan Erdoğan'dan LGBT sapkınlığına sert tepki... ''Korku iklimine direnmekte kararlıyız''

Başkan Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'nda dünyaya seslendi ve LGBT sapkınlığına sert tepki gösterdi. Paris Olimpiyat Oyunları açılış törenindeki rezalete değinen Başkan Erdoğan, ''Bu yıkım projesi karşısında ses çıkaran, en ufak bir tepki gösteren herkes susturulmakta, linç kampanyalarının hedefi olmaktadır. Ne pahasına olursa olsun, Türkiye bu kuşatmayı yarmakta ve yıpratmakta, bu korku iklimine direnmekte kararlıdır.'' ifadelerini kullandı.

AA

Başkan Erdoğan, dünya liderlerine seslendiği BM 79. Genel Kurulu'nda Paris Olimpiyat Oyunları açılış törenindeki rezalete de değindi.

Başkan Erdoğan, bu yıl 79'uncusu düzenlenen BM Genel Kurulu'nda konuştu.

Başkan Erdoğan'dan BM'de İsrail'e karşı dünyaya tarihi çağrı... "İnsanlık ittifakıyla durdurulmalı"

Dünyaya birbirinden önemli mesajlar veren Başkan Erdoğan, LGBT sapkınlığına da değindi, oluşturulmak istenen "cinsiyetsizleştirme" propagandasına da sert tepki gösterdi.

Başkan Erdoğan, İslam ve yabancı düşmanlığı ile ırkçılığın zehirli bir sarmaşık gibi dünyayı sarmakta olduğunu gördüklerini vurgulayarak, "Camilere ve mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılara şahit olmadığımız neredeyse tek bir gün yok. Avrupa'nın ortasında etnik ve dini kimlikleri nedeniyle insanların evleri ateşe veriliyor, hayatlarına kastediliyor, en temel hakları göz göre göre özellikle gasbediliyor. Büyüyen bu tehlikeyi kimse daha fazla görmezden gelemez. 15 Mart 2024 tarihinde kabul edilen karar tasarısının öngördüğü şekilde, en yakın zamanda Birleşmiş Milletler'de 'İslamofobiyle Mücadele Özel Temsilcisi' atanmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Geçen sene bu kürsüde gündeme getirdiği bir tehlikeye karşı bugün bir kez daha dikkatleri çekmek istediğini belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

Bahçeli'den Başkan Erdoğan'a tebrik!

"Toplumun temel direği olan aile kurumuna yönelik saldırılar giderek yoğunlaşıyor. 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışında sahnelenen rezalet, insanlık olarak karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını gözler önüne sermiştir. Masum çocukların, her yaştan ve inançtan yüz milyonlarca insanın izlediği bir spor etkinliği, hem de çok çirkin bir şekilde, cinsiyetsiz hale getirilmiş, propagandasına alet edilmiştir. O kötü sahneler, sadece Katolik alemini, Hristiyan dünyasını değil, Müslümanları ve kutsala saygısı olan herkesi derinden yaralamıştır."

"BİZİMLE AYNI ENDİŞELERİ PAYLAŞAN ÜLKELERİ DE BU MÜCADELEYE OMUZ VERMEYE DAVET EDİYORUM"

Erdoğan, cinsiyetsizleştirme meselesinin 'tercihten' ziyade, artık küresel bir dayatmaya, tam anlamıyla kutsala ve fıtrafa karşı bir savaşa dönüştüğünü ifade ederek, "Bu yıkım projesi karşısında ses çıkaran, en ufak bir tepki gösteren herkes susturulmakta, linç kampanyalarının hedefi olmaktadır. Ne pahasına olursa olsun Türkiye, bu kuşatmayı yarmakta, bu korku iklimine direnmekte kararlıdır. Bu amaçla 'Birleşmiş Milletler Ailenin Dostları Grubu'na üye olduk. İnşallah diğer üye ülkelerle dayanışma içinde aileyi, insanı, fıtratı savunmaktan geri durmayacağız. Bizimle aynı endişeleri paylaşan ülkeleri de bu mücadeleye omuz vermeye davet ediyorum." dedi.

Başkan Erdoğan'dan BM'de tarihi çağrı... "Cesaretin de bulaşıcı olduğunu gösterdi"