Başkan Erdoğan'dan İzmir'deki depremle ilgili ilk açıklama

İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Başkan Erdoğan geçmiş olsun mesajı yayımladı. Başkan Erdoğan depreme ilişkin, deprem bölgesinde gerekli çalışmalara başlamak için harekete geçtiklerini duyurdu. Erdoğan ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soye, AFAD Başkanı Güllüoğlu ve İzmir Valisi Köşger ile görüşüp bilgi aldı.

Son dakika haberleri... İzmir Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Deprem ile ilgili Başkan Erdoğan'da resmi Twitter hesabından açıklamada bulundu.

"GEREKLİ ÇALIŞMALARA BAŞLAMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİK"

İzmir'deki depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Erdoğan, "Devletimizin tüm imkanlarıyla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. İlgili tüm kurumlarımızla, bakanlarımızla bölgede gerekli çalışmalara başlamak için harekete geçtik." ifadelerini kullandı.

AFAD BAŞKANI VE İZMİR VALİSİNDEN BİLGİ ALDI

6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Başkan Erdoğan, AFAD Başkanı Güllüoğlu ve İzmir Valisi Köşger ile görüşüp bilgi aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN, BELEDİYE BAŞKANI SOYER'DEN BİLGİ ALDI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de meydana gelen depremle ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ile telefonda görüştü.

Başkan Erdoğan, görüşmede, İzmir halkına "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, deprem ve arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Erdoğan, yaraların en kısa sürede sarılması için devletin bütün imkanlarıyla İzmirlilerin yanında olduğunu belirtti.