Başkan Erdoğan'dan hizmet siyaseti vurgusu: Biz söz verdik mi yaparız

Başkan Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nın yapılacağı 11 Nisan Kapalı Spor Salonu önündeki vatandaşlara hitap etti. Başkan Erdoğan vatandaşlara seslenerek, ''31 Marta da oyunları bozmaya devam ediyor muyuz? Bütün hesapları ve oyunları bozmaya var mıyız?'' dedi. Başkan Erdoğan 21 senedir hep hizmet verdiklerini belirterek, ''Aday tanıtımı sonrası Harran'a geçeceğiz. Konut teslim töreni yapacağız. Biz söz verdik mi yaparız'' dedi.

Başkan Erdoğan, Şanlıurfa'da 11 Nisan Spor Salonu önünde bekleyen vatandaşlara seslendi.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

31 Mart'a hazır mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Şu kalan süre içinde ben inanıyorum ki, Şanlıurfa, şanlı bir geçiş yapacak.

Bütün oyunları bozmaya var mıyız? Bütün hesapları altüst etmeye var mıyız? Çok açık net şunu söylüyorum, altyapısıyla, üstyapısıyla Şanlıurfa'ya üniversitesiyle, bütün bu hizmetleri hiç ara vermeden devam ettirdik mi?

Şanlıurfa Havalimanı yokken şimdi var mı? Bundan sonra da diyoruz ki, inşallah merkezi yönetim olarak yerel yönetimimizle el ele verecek ve Ankara el ele vererek bu yolda yürüyeceğiz.

Sakın oyunlara gelmeyelim. Biz oyunları bozarak geldik.

21 senedir hep burada bu hizmetleri verdik, veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Ne zaman Şanlıurfa'ya gelsek bu coşkuyu hep gördük. Siz oyun bozdunuz. 31 Mart'ta da bu oyunları bozmaya devam ediyor muyuz?

Yerel yönetimlerde de inşallah merkezi yönetim olarak el ele vererek bu yolda yürüyeceğiz. Sakın oyunlara gelmeyelim. Biz oyunları bozarak buralara kadar geldik. 21 senedir hep burada bu hizmetleri verdik, veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz

"BİZ SÖZ VERDİK Mİ YAPARIZ"

Aday tanıtımı sonrası Harran'a geçeceğiz. Konut teslim töreni yapacağız. Biz söz verdik mi yaparız