Başkan Erdoğan'dan G20'de diplomasi trafiği

G20 Liderler Zirvesi kapsamında İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, liderle ikili ve heyetler arası görüşmelerde bulunuyor. Erdoğan, sırasıyla Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İtalya Başbakanı Mario Draghi, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ve Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile bir araya geldi.

DHA-AA

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında İtalya'nın başkenti Roma'da sırasıyla Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İtalya Başbakanı Mario Draghi ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüşme gerçekleştirdi.

AB KOMİSYONU BAŞKANI VON DER LEYEN İLE GÖRÜŞTÜ

G20 Liderler Zirvesi kapsamında İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Başkan Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile bir araya geldi.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da yer aldı.

İTALYA BAŞBAKANI DRAGHİ İLE GÖRÜŞTÜ

G20 Liderler Zirvesi kapsamında İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Başkan Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghi ile bir araya geldi.

HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında, Hollanda Başbakanı Mark Rutte'yi kabul etti.

Zirvenin yapıldığı Nuvola Kongre Merkezi'ndeki basına kapalı görüşme, 30 dakika sürdü.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala da hazır bulundu.

ENDONEZYA CUMHURBAŞKANI WİDODO İLE GÖRÜŞME

Başkan Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi nedeniyle bulunduğu Roma'da, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile görüştü.