Başkan Erdoğan'dan dualara tek tek teşekkür

Başkan Erdoğan, sosyal medya ve Cimer'den mesajlara tek tek yanıt verdi! Erdoğan'a sevgi seli. Başkan Erdoğan, Kovid tedavisi sırasında vatandaşların gönderdiği geçmiş olsun ve dua mesajlarına tek tek cevap verdi.

Koronavirüs nedeniyle çalışmalarına evde devam Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için dua eden genç, yaşlı vatandaşlar, çektikleri videoları sosyal medyada yayınladı. Hepsine tek tek yanıt veren Erdoğan, "Duanızı eksik etmeyin" dedi.

Başkan Erdoğan koronavirüs nedeniyle çalışmalarına evden devam ederken Türkiye'nin dört bir yanından genç, yaşlı vatandaşlar çektikleri video mesajlarla geçmiş olsun dileklerini iletiyor, Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın sağlığı için dua ediyor. Başkan Erdoğan, kendisine sosyal medyadan gönderilen mesajlara tek tek cevap verdi.

ANNEM SANA DUACI

Kendisine gönderilen "Annem elinde Kuran 82 yaşında ilk günden beri sana duacı reis" mesajına "Kıymetli validenizin ellerinden öpüyor, hürmetlerimi sunuyorum" mesajı ile karşılık verdi.

ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM

Erdoğan bir paylaşımda "Kıymetli validenizin ellerinden öpüyorum. Dualarınızı hiç eksik etmeyin..." mesajı ile karşılık verdi. Öte yandan Erdoğan çocukların yer aldığı bir başka videoya ""Her birinin gözlerinden öpüyorum bu güzel yavrularımızın. Sağolun..." cevabını verdi.

ÇOCUKLARI TEK TEK SELAMLADI

Erdoğan kendisine gönderilen, "Çok kıymetli Cumhurbaşkanım yavrumun da size mesajı var. Rabbim size ve eşinize Şafi ismiyle şifa versin, Allah için sizi çok seviyoruz, Rabbim başımızdan eksik etmesin" mesajına "Yavrumuza maşallah... Rabbim tüm hastalarımıza Şâfî ismi hürmetine acil şifalar ihsan etsin. Sağ olun..." şeklinde cevap verdi. Erdoğan bir başka mesaja, "Fatıma Zehra kızım, kendin gibi güzel temennilerin için teşekkür ediyorum. Emine Hanım ile birlikte gözlerinden öpüyoruz seni..." cevabı ile karşılık verdi. Erdoğan kendisine gönderilen mesaja, "Biz de Serra kızımızı çok seviyoruz, gözlerinden öpün yerimize... Eşinize ve ailenize selamlarımla..." şeklinde cevap verdi.