Başkan Erdoğan'dan Bizim Çocuklar'a tam destek! Soyunma odasını ziyaret etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Hollanda futbol maçını izlemek üzere Berlin'e geldi. Başkan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın kıyafetlerindeki kırmızı beyaz detaylar dikkat çekti. Başkan Erdoğan, karşılaşma sonrası soyunma odasını ziyaret etti.

AA

Başkan Erdoğan, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Hollanda Milli Takımı arasında oynanacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesini izlemek üzere Berlin'e geldi.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada yarı finale yükselmek için Berlin Olimpiyat Stadı'nda Hollanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na destek vermek amacıyla "TUR" uçağıyla Berlin'e gelen Başkan Erdoğan'ı, Berlin Havalimanı'nda, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen ve diğer ilgililer karşıladı.

Başkan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir de Berlin'e geldi.

STADYUMA GİRİŞ YAPTI!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Berlin Olimpiyat Stadına giriş yaptı.

TARAFTARLARI SELAMLADI

A Milli Takım'a destek için Berlin Olimpiyat Stadyumu'na giriş yapan Başkan Erdoğan Türk taraftarları selamladı.

KARŞILAŞMAYI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izledi.

TÜRK TARAFTARLILARDAN SEVGİ SELİ

Protokol tribününe gelişi sırasında Türk taraftarlar, Başkan Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Erdoğan da taraftarlara selamlayarak karşılık verdi.

Başkan Erdoğan, ısınma hareketlerini tamamlayan ve soyunma odasına dönen milli futbolcuları da selamladı.

SOYUNMA ODASINDA ZİYARET ETTİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile Türkiye takımlarının, Berlin Olimpiyat Stadyumu'ndaki karşılaşması sonrası Milli futbolcuları soyunma odasında ziyaret etti.

Başkan Erdoğan, müsabaka sonrası Türk Milli Takımı soyunma odasına inerek, tek tek futbolcuları tebrik etti. İyi mücadele ettiklerine vurgu yapan Başkan Erdoğan, "Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün burada bu neticeyi aldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizden memnunuz. Bunun geleceği de var, gelecekte de biz bu işi götüreceğiz. Ben buna inanıyorum. Buraya kadar bu işi çok başarılı getirdiniz" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de eşlik etti.